Image Alt

РАБОТИЛНИЦА „ПЪТЯТ НА ПРОМЯНАТА“

31 юли, 2023

РАБОТИЛНИЦА „ПЪТЯТ НА ПРОМЯНАТА“

Проактивната работилница „Пътят на промяната“ е социален тиймбилдинг, ориентиран към различни ценности на съвремието. Тя е разработена от екип от четирима души и е финансирана от Номадия с акцент върху проактивността като един от начините на превенция на пътно-транспортни произшествия.

Ние сме убедени и вярваме, че програмата ще даде много на участниците в нея. Ще даде насоки на мислене, алтернативи, ще доведе до ниво на осъзнаване и ще Ви запознае с  някои същностни концепции в ученето чрез преживяване. Защото независимо дали ни харесва или не, нашата пътна реалност е и нашето ежедневие, тя е била вчера, тя е днес – тук и сега. Ние искаме заедно с Вас да помислим за УТРЕ-то!

основните акценти на тази програма
Локация:

на закрито

Времетраене:

3 часа

Подходящо за:

различни екипи до 20 човека

Транспорт:

няма

Храна:

няма

Нощувки:

няма

Цена:

по договаряне

Инструктори:

авторите на работилницата

Среща

по договаряне в зависимост от мястото на провеждане

Програма

След срещата ще споделим очакванията си от работилницата и нашия интерес по темата, отговаряйки на въпроса „Защо съм тук?“.

 

Същинската работилница представлява образователна игра с карти, чрез които участниците активно търсят причинно-следствените връзки между различни сфери на нашата пътна реалност – инфраструктура, институции, човешки фактор, алтернативи и др.

 

Рефлексия от работилницата, която ще предизвика участниците да търсят работещи решения не само на едно глобално ниво в контекста на мисленето, че „Нищо не зависи от мен“, а на едно личностно ниво и на това какво АЗ мога да променя и ще променя, намирайки мястото на картата „Къде съм аз?“.

Екипировка
Често задавани въпроси

Какво ще ми даде тази програма?

Нашата програма със сигурност няма да даде готови рецепти при среща с глобалните теми на съвремието. Всички знаем, че това не е възможно. Но успоредно с това чрез преживяване, осмисляне и осъзнаване можем да направим заедно една малка стъпка към едно по-добро бъдеще. Искаме да дадем чисто практически съвети, които могат да са полезни в някои моменти, искаме да дадем идеи, инструменти за адресиране на уж поомръзнали теми. А ученето чрез преживяване дава безкрайно много възможности. И искаме да Ви уверим, че темата засяга всеки един от нас.

 

Колко са максималният брой участници?

Максималният капацитет на програмата е 20 човека.

 

Застраховка и лиценз
Записване
  • Ни пуснете имейл или ни се обадете на телефон 0896834018
adminPskR,

подарете ваучер
    За допълнителна информация:

    x