Image Alt

CITY BOUND ИЛИ ВИЖТЕ НАШИЯ ГРАД ОТВЪТРЕ

2 август, 2023

CITY BOUND ИЛИ ВИЖТЕ НАШИЯ ГРАД ОТВЪТРЕ

Програмата „ City Bound или вижте нашия град отвътре“ е социален тиймбилдинг, ориентиран към различни ценности на съвремието и към едно ново виждане на нашия град и неговите проблеми. Идеята на програмата е чрез преживяване участниците да осъзнаят силата на споделеността, емпатията и загрижеността, на отговорното социално човешко поведение, в което не всичко се измерва с … пари.

 

Ние сме убедени и вярваме, че програмата ще даде много на участниците в нея. Ще даде насоки на мислене, алтернативи, ще доведе до ниво на осъзнаване и ще Ви запознае с  някои същностни концепции в ученето чрез преживяване. Защото независимо дали ни харесва или не, нашата все по-безчовечна реалност е и нашето ежедневие.

основните акценти на тази програма
Локация:

голям град

Времетраене:

4 - 12 часа

Подходящо за:

всякакви екипи

Транспорт:

няма

Храна:

няма

Нощувки:

няма

Цена:

по договаряне

Инструктори:

сертифицирани инструктори по методиката учене чрез преживяване

Среща

по договаряне в зависимост от мястото на провеждане

Програма

В началото ще направим едно въведение в темата за града и ще дадем основните параметри и условия на програмата.

 

Същински City Bound, по време на който групите сами решават поставените им задачи и правят своите открития.

 

Представяне на резултатите и рефлексия, която ще предизвика участниците да търсят решения на откритите проблеми не само на едно глобално ниво в контекста на мисленето, че „Нищо не зависи от мен“, а на едно личностно ниво и на това какво АЗ мога да променя и ще променя в моя град и света.

Екипировка

Удобно облекло за по-дълга разходка в града.

Често задавани въпроси

Какво ще ми даде тази програма?

Нашата програма със сигурност няма да даде готови рецепти при среща с глобалните теми на съвремието. Всички знаем, че това не е възможно. Но успоредно с това чрез преживяване, осмисляне и осъзнаване можем да направим заедно една малка стъпка към едно по-добро бъдеще. Искаме да дадем искаме да дадем идеи, инструменти за адресиране на уж поомръзналите социални теми. Искаме да убедим участниците, че работодателите могат да бъдат активно средство за решаване на проблеми. А ученето чрез преживяване дава безкрайно много възможности. И искаме да Ви уверим, че темите засягат всеки един от нас.

 

Колко са максималният брой участници?

Максималният капацитет на програмата е 20 човека.

Застраховка и лиценз
Записване
  • Ни пуснете имейл или ни се обадете на телефон 0896834017
adminPskR,

подарете ваучер
    За допълнителна информация:

    x