РОЖДЕН ДЕН

4 февруари, 2022

РОЖДЕН ДЕН

Рожденият ден с Номадия не е отиване на клуб с аниматори, а едно незабравимо преживяване на открито. Можете да изберете различни програми в зависимост от възрастта на Вашето дете и неговите предпочитания, можете да изберете програма в града, парка или в планината. Дори и лошото време може да се превърне в истинска история за оцеляване, строеж на подслони и какво ли още не. За нашите предложения няма сезони.

основните акценти на това приключение
Локация:

Витоша, Стара планина, паркът, градът

Дати:

По договаряне

Подходящо за:

5 – 14 години

Транспорт:

По договаряне с или без транспорт

Храна:

По договаряне

Нощувки:

Без нощувка

Цена

Индивидуална цена в зависимост от избраната програма, броя деца, възрастта на децата и включените услуги

Инструктори:

Сертифицирани инструктори по методите на ученето чрез преживяване

Среща

По договаряне

Програма

РОЖДЕН ДЕН В ГРАДА

Програма „Откраднатият експонат“ – детективска програма в града с търсене на улики, насоки и ключове.

Програма „Преживей историята“ – програма, насочена към разчитането на различните знаци, оставени ни от историята в паметници и забележителности.

 

РОЖДЕН ДЕН В ПАРКА

Програма „Приятели на природата в парка“ – изследователка програма с включено търсене на природни находки и разчитането на техните послания.

Програма „Светът на индианците“ – забавления по индиански с включена стрелба с лък, изработване на собствен амулет и др.

Програма „Усещане за зима, пролет, лято, есен“ – програма, в която нашите сетива за природата ни карат да чуем, видим, докоснем и да се забавляваме.

Програма „Ориентиране и експедиция“ – не е задължително една експедиция да бъде до далечна дестинация. В тази програма експедицията е в парка.

 

РОЖДЕН ДЕН В ПЛАНИНАТА

Програма „Оцеляване в дивата природа“ – твърдите умения и знания ще ни помогнат да се справим с предизвикателните задачи пред нас.

Програма „Огън“ – ще палим безопасно огън, ще палим огън с различни материали, ще играем.

Програма „Кухня на открито“ – в тази програма ще си сготвим вкусни специалитети с дарове от природата.

Програма „Горски хляб“ – кой не обича хляба, изпечен на самия огън? Забавленията са гарантирани.

Програма „Светът на ескимосите“ – можете ли да си направите истинска къща в снега? Това е програма, в която ако не можете, ще се научите????

Записване

Изпратете ни запитване за рождения ден на Вашето дете на имейл office@nomadia.bg или ни се обадете на телефон 0896834018. След като получим информация от Вас, ще можем да изготвим по-детайлно предложение за Вашия празник.

При договаряне сключваме договор и се внася капаро в размер на 30% от договорената сума.

Често задавани въпроси

Каква е организацията на рождения ден?

Организацията зависи най-вече от Вашето желание. Договаряме времетраене, място на среща, да бъде ли включена храна, транспорт, брой деца и инструктори. При договаряне съгласуваме с родителите подробна детайлна програма за включените активности.

 

Как да изберем програма?

Мислим, че можем да помогнем при отговора на този въпрос, тъй като общо знаем кои програми за кои възрасти са най-подходящи. Най-често изборът на програма става след обсъждане с нас.

 

Какво става, ако времето е лошо?

Това също е въпрос на предварително договаряне. Обикновено предлагаме вариант за лошо време, който също е съгласуван с родителите.

 

Какво трябва да си носят гостите?

Отговорът на този въпрос зависи най-вече от избора на програма. Когато изберете програмата, ние ще изпратим списък с необходимо облекло, с който да бъдат запознати гостите на детето Ви.

Застраховка и лиценз
adminPskR,

подарете ваучер
    За допълнителна информация:

    x