ОБРАЗОВАТЕЛНА ИГРА „ПЪТЯТ НА ПРОМЯНАТА“

2 август, 2023

ОБРАЗОВАТЕЛНА ИГРА „ПЪТЯТ НА ПРОМЯНАТА“

Идеята на програмата е чрез преживяване децата да бъдат запознати с основни съвременни проблеми с акцент върху проактивността като път и решение.

основните акценти на тази програма
Локация:

навсякъде

Времетраене:

до 3 часа

Подходящо за:

16+ години

Транспорт:

няма

Храна:

няма

Нощувки:

няма

Цена

20лв. на дете - инструктор, материали за работилницата, споделени материали.

Инструктори:

авторите на работилницата

Среща

по договаряне

Програма

ПРОГРАМА

 

След срещата ще споделим очакванията си от работилницата и нашите знания по темата за пътната безопасност.

 

Същинската работилница представлява образователна игра с карти, чрез които младежите активно търсят причинно-следствените връзки между различни сфери на нашата пътна реалност – инфраструктура, институции, човешки фактор, алтернативи и др.

 

Рефлексия от работилницата, която ще предизвика участниците да търсят работещи решения не само на едно глобално ниво в контекста на мисленето, че „Нищо не зависи от мен“, а на едно личностно ниво и на това какво АЗ мога да променя и ще променя, намирайки мястото на картата „Къде съм аз?“.

Записване

За да запишете Вашия тийнейджър на нашата програма, трябва да ни пуснете имейл с Вашите имена и телефон на office@nomadia.bg или ни се обадете на телефон 0896834017.

Екипировка
Често задавани въпроси

Какво ще ни даде тази програма?

 

Нашата програма със сигурност няма да даде готови рецепти при среща с глобалните теми на съвремието. Всички знаем, че това не е възможно. Но успоредно с това чрез преживяване, осмисляне и осъзнаване можем да направим заедно една малка стъпка към едно по-добро бъдеще. Искаме да дадем чисто практически съвети, които могат да са полезни в някои моменти, искаме да дадем идеи, инструменти за адресиране на уж поомръзнали теми. А ученето чрез преживяване дава безкрайно много възможности. И искаме да Ви уверим, че темата засяга всеки един от нас.

 

 

 

Как става записването?


За записване и заявяване на интерес за цяла група можете да се свържете с нас по имейл: office@nomadia.bg или на телефон 0896834017.

Договор
Декларация
Застраховка и лиценз
Галерия
adminPskR,

подарете ваучер
    За допълнителна информация:

    x