ГОРСКИ ПРИКЛЮЧЕНЦИ

4 януари, 2022

ГОРСКИ ПРИКЛЮЧЕНЦИ

Това е програма, която провеждаме за трета поредна година с нашите партньори от езиков клуб „Мери Итън“. Всеки ден децата посещават различни природни забележителности и имат различни активности. И всичко това, съчетано с полезното – по два часа английски на ден под формата на игра! Очакват ни приключения!

основните акценти на това приключение
Локация:

Витоша, Стара планина, паркът

Дати:

Всяка седмица от понеделник до петък

Подходящо за:

5 – 12 години

Транспорт:

Лицензиран транспорт

Храна:

Децата трябва да си носят пикник за обяд

Нощувки:

Без нощувка

Цена.

350лв. лицензиран транспорт, асистенция на инструктори от „Номадия“ и преподавател по английски от „Мери Итън“; застраховка; специализирана екипировка, занимателни игри; *Цената може да бъде актуализирана спрямо общата икономическа и финансова ситуация към момента.

Инструктори:

Сертифицирани инструктори по методите на ученето чрез преживяване, преподавател по език

Среща

8.30 от Руски паметник; връщане – около 17ч.

Програма

Ден 1: Преход, експедиция, ориентиране. Плана планина

Ден 2: Еднодневна екологична програма на Дендрариума /Игликина поляна и разглеждане на дърветата в района

Ден 3: Еднодневна екскурзия до трънското ждрело, музея на киселото мляко в село Студен Извор и на музея на бусинската керамика в село Бусинци

Ден 4: Огън и горски хляб. Железница

Ден 5: Най-добрият приятел. Позитивното общуване с кучета; осъзнаване и носене на отговорност за живите същества. NB! Кучетата са спасителни кучета от Планинска спасителна служба и са специално обучени да общуват и помагат на хора.

 

Очакват ни приключения! 

Записване

За да запишете Вашето дете на наш лагер, трябва да ни пуснете имейл с Вашите имена и телефон, както и имена и възраст на детето на office@nomadia.bg или ни се обадете на телефон 0896834018.

При записване сключваме договор и се внася капаро в размер на 30% от сумата.

Екипировка

Подходящо облекло за планина, затворени обувки, дъждобран, раничка, шише за вода, шапка за слънце, крем с висок слънцезащитен фактор

Често задавани въпроси

Как, какво и колко учат английски език?

Децата учат всеки ден английски в рамките на два учебни часа под формата на игра и чрез активности по методиката на ученето чрез преживяване.

 

Имат ли нужда от джобни пари?

Децата имат нужда от съвсем малко джобни пари – за сувенир например в музея на Бусинската керамика. Добре е да не се носят ценни предмети и телефони, защото те могат да бъдат загубени или намокрени.

 

Какво се случва, ако детето се разболее или не се чувства добре през деня?

Ако Вашето дете не се чувства добре, първо ще Ви се обадим. След това очакваме да вземете детето си възможно най-бързо.

 

Какво друго ще правят децата?

Децата имат всеки ден организирана програма с различни активности по методиката на ученето чрез преживяване. Например ориентиране, първа помощ в планината, стрелба с лък, катерене, ходене по лента и много други. Всеки ден остава разбира се и много време за игра, игра, игра.

 

Как да запишем детето си?

Пишете ни имейл на office@nomadia.bg или ни се обадете на телефон 0896 834018. При записване сключваме договор и родителите внасят 30% капаро за съответната седмица.

Договор
Декларация
Застраховка и лиценз

Галерия

Организация: Всеки ден децата ще тръгват от Руски паметник в 8:30 и ще се връщат отново там в 17:30. Програмата може да се промени в зависимост от метеорологичните условия. В случай, че те не позволяват престой на открито, децата ще могат да работят по алтернативна програма в езикова школа “Мери Итън”.

Важно! „Номадия“ ООД и езиков клуб „Мери Итън“ спазват всички изисквания за безопасност, съобразени с противоепидемиологичните мерки към момента!

adminPskR,

подарете ваучер
    За допълнителна информация:

    x